Min handlekurv

Mini Cart

Mk6 2018 -> ?

Hundebur som passer i din VW Polo Mk6 2018 -> ?

Vi har testet bilen din ☺️ Det betyr at du trygt kan bestille et hundebur fra listen nedenfor. Husk å lese informasjons-feltet over produktene, da det kan være ting du skal være ekstra oppmerksom på.

  Du kan alltid bytte/returnere – også selv om buret har vært montert.
  Husk – buret skal være så lite som mulig.
  Vår «Passer opp til»-guide er veiledende.

Hej - jeg heter Morten og siden 2008 har jeg solgt hundebur.
Jeg var lei av at pris og kvalitet ikke hang sammen. I dag er jeg selv med og utvikler utvikler størrelser og kommer med forslag til forbedringer. Dermed dermed kan jeg garantere at uansett hvilket merke du kjøper, så får du så mye hundebur for pengene som mulig. Håper du finner det perfekte hundeburet i oversikten vår; hvis ikke, så kontakter du meg. Jeg elsker å hjelpe til med valg av bur ☺️

Morten fra Billige-hundebure.dk

 
+12.574 fornøyde kunder
 
Kjøp fra ekspertene
 
Prisgaranti
 
Rask levering
 

Viktig informasjon til deg med en VW Polo Mk6 2018 -> ?

Den sjette generasjonen av VW Polo - som de selv kaller Mk6 - er dessverre ikke spesielt egnet for hundebur.

Du har et variabelt bagasjerom, noe som betyr at bunnen kan justeres i to nivåer. Med bunnen i øverste nivå er det så kort avstand til bakruten at det dessverre ikke er plass til noen hundebur.

Hvis du senker bunnen, er det teoretisk sett bedre plass. Men i det nederste nivået, lager bunnen en liten knekk opp mot baksetet. Dette betyr at burene må løftes opp foran eller høydeforskjellen må utjevnes på annen måte før du plasserer et hundebur i bagasjerommet.

Hvis du trenger et større bur enn det som er oppført nedenfor, er det eneste alternativet å legge ned baksetene. Men mulighetene for hundebur er også begrenset da, fordi du har maksimalt 80 cm i høyden og ca. 80-85 cm i bredden. To alternativer med nedfelte seter er modellene SafeCrate XL Wide Low eller SafeCrate Double Small 3. gen (hvis du fjerner skilleveggen, får du én stor plass med stor liggeflate).

 
Handle etter
Sorter etter Hundens vekt
 1. 0-10kg 2
 2. 10-20kg 2
 1. b-safe ELITE - D1
  Tilbud
  9/10 Premium Hundbur Lyxkvalitet

  Spesifikt om ELITE D1:
    Trygt & sikkert
    Buret kan låses
    Populært merke


  Passer opp til:


  https://www.billige-hundebur.com/pub/media/car_model/check.jpg
  Testet i din Volkswagen Polo
  Passer med senket bunnplate. Bunnplaten er ikke helt plan på det laveste nivået. Du må derfor jevne ut nivåforskjellen. Alternativt kan buret kiles opp foran.
  Spesialpris NOK  3 549,00 Vanlig pris NOK  3 999,00
 2. SafeCrate Double Small - 3. Generasjon Hundbur
  Tilbud
  NB. Små Riper Kan Forekomme 7/1 0 Standard kvalitet Prisvärd

  Spesifikt om SafeCrate Double Small 3. Gen:
   Skrå bakvegg
   Skilleveggen kan fjernes
   Prispresser


  Passer opp til:


  https://www.billige-hundebur.com/pub/media/car_model/346/sc3-dbl-s.jpg
  Testet i din Volkswagen Polo
  Kan kun være der når baksetet er lagt ned.
  Spesialpris NOK  2 695,00 Vanlig pris NOK  3 595,00

Trenger du hjelp? 

Vi hjelper deg gjerne.

Her prøver vi å hjelpe med de spørsmålene vi oftest får når folk skal kjøpe en ny hundebur. Hvis du har spørsmål utover disse, er du selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Det finnes flere måter å nå oss på. Du kan finne kontaktinformasjonen vår her, eller du kan bare sende en e-post.

1) Hva om hundeburet ikke passer til bilen min eller hunden min? Du kan gjerne bytte hundeburet eller få pengene tilbake hvis du velger feil modell. Dette gjelder selv om hundeburet allerede er montert. Les mer her:

2) Hvilken størrelse bur trenger hunden min? Som utgangspunkt bør hundeburet være så lite som mulig. På den måten vil hunden føle seg tryggere, og det er også bedre med tanke på sikkerhet. Se hvordan du finner den helt riktige størrelsen her.

3) Hvilket hundebur passer til min bil? Det kan være vanskelig å måle bagasjerommet. Du må ta hensyn til avstand til bakruten, buer, vinkler på baksetet osv. Det enkleste er å bruke vår bilvelger på forsiden. Eller du kan lese denne veiledningen der vi hjelper deg gjennom prosessen.

4) Hvilket hundebur til en valp?Det er stor forskjell på valpens og en fullvoksen hunds størrelse. Logisk sett, så bør du ha 2 hundebur, men det er dyrt. Les våre tips til hvordan du kan nøye deg med 1 hundebur – fra valp til fullvoksen hund.


 

     hei@billige-hundebur.com