Min handlekurv

Mini Cart

Model X

Vi har hundebur til Tesla Model X.

 
Når det gjelder hundebur, er det viktig å velge det riktige som passer både til bilen og hunden. Formen på Tesla Model X med en skrå bakrute gjør det imidlertid utfordrende å finne det rette hundeburet. Heldigvis har bilen god dybde i bagasjerommet. Det er likevel viktig å være oppmerksom på toppen av hundeburet og sørge for at det ikke kommer i kontakt med bakruten.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Tesla Model X 5-seter ca. 2015-nåtid her:

 
Tesla Model X 5-seter (ca. 2015-nåtid)
Vi har testet bilen, da det kan være vanskelig å måle seg frem til hva som passer. På denne måten kan du med sikkerhet velge et hundebur fra vår oversikt som passer perfekt i din bil. Dette gir deg trygghet ved å kjøpe noe som passer i bilens bagasjerom.
 
Vi har det største utvalget av hundebur i landet, noe som betyr at du alltid kan finne det mest optimale hundeburet til din Tesla Model X, som også passer til hunden din. Uansett om du har en liten eller stor hund, har vi det rette hundeburet for deg.
 
Hvis du har spørsmål eller hvis vi kan hjelpe på noen måte, er du velkommen til å kontakte oss. Vi gir gjerne råd og deler all den erfaringen vi har. Vi elsker å hjelpe og håper vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte hundeburet.