Min handlekurv

Mini Cart

U5

Aiways U5 er en spennende elbil, designet med tanke på både komfort og sikkerhet, ikke bare for føreren og passasjerene, men også for deres firbente venner. En unik funksjon ved Aiways U5 er muligheten til å integrere hundebur i bagasjerommet, som sikrer en behagelig og trygg reise for både hunder og mennesker.
 
Med hundeburene i Aiways U5 kan du enkelt og bekvemt transportere kjæledyrene dine uten å gå på kompromiss med plass eller komfort. Burene er skreddersydd for bilens bagasjerom og gir optimal utnyttelse av plassen, samtidig som de opprettholder en sikkerhetsmessig separasjon mellom kupeen og bagasjerommet.
 
Hundeburene er designet med fokus på ventilasjon og komfort. De er ofte utstyrt med gitter både foran og på sidene, som tillater tilstrekkelig luftsirkulasjon og lysinnfall, slik at kjæledyrene dine føler seg komfortable under kjøringen. I tillegg er burene lette å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem ideelle for alle typer hunder og reiser.
 
Med Aiways U5 kan du nyte en førsteklasses elbilopplevelse samtidig som du sikrer komforten og sikkerheten til dine firbente venner under reisen. Dette er en bil som passer perfekt både for bilentusiaster og dyreelskere som ønsker det beste for kjæledyrene sine.