Min handlekurv

Mini Cart

4 typer hundebur – En introduksjon for å hjelpe deg med å finne den beste hundeburet for dine behov.

Skal du velge de billige hundeburene fra SafeCrate eller de dyrere hundeburene fra K9 Pro?

Er det trygt å stole på de billige burene, og er det nødvendig med et bur fra K9 Pro som koster litt mer? Vi håper du kan få klarhet ved å lese vår beskrivelse av hver serie hundebur.

Vi beskriver de forskjellige typene hundebur for at du lettere kan velge. Det er nemlig bare du som vet hva som passer best for din hund og bil.

SafeCrate 2. Generasjon

Er budsjettet stramt, men ønsker du samtidig et solidt og godt hundebur til din hund og bil? Da bør du kjøpe SafeCrate 2. Generasjon hundebur. Det finnes i 8 størrelser, og her er du sikret at du ikke betaler for mye.

SafeCrate 3. Generasjon

Hvis budsjettet tillater det, får du betydelig mer hundebur hvis du velger SafeCrate's oppgraderte 3. Generasjon hundebur. Dette er vår klare anbefaling, for det koster bare litt mer enn 2. Generasjon, men har mange forbedringer. Stengene er runde og kraftigere. De er festet med popnitter for å sitte bedre. Avstanden mellom stengene er mindre, slik at hunden ikke kan få snuten eller potene ut mellom stengene. Hundeburet er helt svart og er dermed mer diskret og stilfullt i bagasjerommet. Låsen på buret er også blitt bedre og har en innebygd sikkerhetsmekanisme som forhindrer at hunden åpner det. Fantastisk hundebur til prisen og vår mest populære serie.

b-safe Elite

Hvis du vil skjemme bort hunden din, bør du velge b-safe Elite. Det er et utrolig flott hundebur som du ikke vil angre på at du kjøpte. Byggekvaliteten og materialene er av topp kvalitet. Det har avrundede hjørner, finnes i mange størrelser, og du får med gratis tilbehør. For eksempel en sklisikker smussematte i bunnen av buret som har to formål. Hunder kan føle seg usikre når underlaget er glatt. Med en sklisikker matte unngår du at hunden sklir og føler seg utrygg i buret. I tillegg er den utrolig enkel å ta ut og skylle etter en tur i skogen eller en regnværsdag hvor potene er skitne. Og ja - den sklisikre matten betyr også at du enkelt kan legge et vanlig teppe i bunnen av buret uten at det krøller seg sammen i et hjørne før hunden legger seg til rette.

Under hundeburet er det 2 sklisikre klosser som gjør at buret står bedre fast i bagasjerommet. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke allerede har en sklisikker bunn i bilens bagasjerom.

Som noe helt unikt har Elite-burene en lås. Det er utstyrt med en nøkkellås. Du kan - men du trenger ikke - låse buret, og dette er noe mange kunder setter stor pris på. Kanskje du har behov for å ha bakluken åpen på en varm sommerdag, for eksempel når du er på trening? Eller hvis mor tar en rask tur innom supermarkedet mens far og barna venter utenfor?

K9 Professionel Dog Transport - eller K9 Pro som vi kaller dem.

K9 Pro, som vi kaller det - eller den lange versjonen - K9 Professionel Dog Transport - er akkurat det navnet antyder. Profesjonelle valg. Dette er våre dyreste hundebur, og selv om de ved første øyekast kan virke dyre sammenlignet med våre andre hundebur, fortvil ikke. De er faktisk mye billigere hos oss enn et tilsvarende hundebur av samme kvalitet vil koste i for eksempel en dyrebutikk eller en spesialbutikk for hundeutstyr.

Så du betaler mer, men du får også mye mer hundebur for pengene. Du får et sikrere hundebur laget av kraftigere materialer som er enklere å rengjøre og vedlikeholde, i et flott design.

Stengene er laget av kraftige aluminiumsprofiler sammenlignet med våre andre hundebur. Sidene er laget av aluminiumsforsterket komposittmateriale. Dette betyr at sidene er en sandwichplate med et brannhemmende materiale i midten, kledd med aluminium på utsiden.

Stengene på sidene og baksiden er horisontale, noe som gjør det vanskeligere for hunden å få snuten eller poten i klem. I tillegg er det ingen steder på hundeburet med mer enn 5 cm mellom stengene eller sidene.

Du får også med en kraftig bunnmatte til buret som er skreddersydd slik at den passer perfekt. Dette fjerner den utryggheten mange hunder opplever når de går på glatte underlag. Samtidig er det veldig enkelt og raskt å ta ut matten og skylle den for skitne poter, riste den for hundehår eller rense hundeburet.

Hundeburene fra K9 Pro har en nødutgang. Dette betyr at hvis du uheldigvis blir påkjørt bakfra og bakenden blir trykket sammen, kan du legge ned baksetet i bilen og åpne nødutgangen for å få hunden ut. Dessverre har vi hatt kunder som har kommet tilbake og kjøpt et nytt hundebur fordi de dessverre har vært involvert i en ulykke...

For enkel sikring av hundeburet i bagasjerommet, har hundeburene monteringsbraketter. Det betyr at du raskt og enkelt kan feste buret med noen monteringsremmer i bagasjerommet, slik at det ikke risikerer å velte eller komme ut gjennom bakruten.

De fleste hundeburene fra K9 Pro er optimalisert for å utnytte plassen best mulig i bilens bagasjerom. For eksempel er toppen av hundeburet smalere enn bunnen. Siden mange biler, spesielt nyere biler, har avrundede sider i bagasjerommet (som gjør bilen mer aerodynamisk og ofte penere å se på), vil det ofte være vanskelig å få et helt firkantet hundebur til å passe helt inntil siden av bagasjerommet, da det i så fall vil støte på den øverste delen av åpningen til bagasjerommet. Det betyr at K9 Pro-hundeburene ofte kan plasseres lenger ut mot siden i bagasjerommet, og det gir bedre plass til oppbevaring av andre ting.

Noen modeller har en annen vinkel som gjør at du kan utnytte hele dybden i bagasjerommet bedre, spesielt i biler med en veldig skrå bakrute som Audi, Mercedes, men også mange nyere biler som den nye Skoda Octavia.

Og når man tenker på at en hunds levetid ofte er 8-16 år, eller i forhold til hva en valp koster, er hundeburene da virkelig så dyre?