Min handlekurv

Mini Cart

Om Billige-Hundebur.com

Billige-Hundebur.com er en del av det danske firmaet AAimport ApS, et familieeid handelsfirma som driver forskjellige nisje-hjemmesider hvor vi importerer og selger unike produkter som vi leverer til konkurransedyktige priser i hele Norge, Danmark og Sverige.

Vi er konstant på utkikk etter nye varer å selge, så hvis du har en god idé, vennligst kontakt oss :)

Slik ble Billige-Hundebur.com til

Ofte, og det er også tilfellet med Billige-Hundebur.com, så fanges interessen for et nytt produkt ved at vi selv, som familie, har lett etter en gitt vare, men ikke har kunnet finne det riktige produktet andre steder. Det skyldes oftest en av følgende grunner.

  • Utbudet er for snevert.
  • Prisene er for høye.

Støter vi inn i en av disse problemstillingene, så er det nærliggende å se seg omkring etter andre alternativer. Det gjør vi ved hjelp av vårt gode og etterhvert sterke internasjonale nettverk, hvor vi er blitt dyktige til å identifisere nye leverandører som kan levere god kvalitet til en fair pris. - Ofte fordi vi kjøper inn i store kvanta.

Og fordi alt holdes online, det vil si ingen fysisk butikk, ingen ekspeditører, ingen dyr husleie i et shoppingsenter eller på en gågate - og fordi vi online kan selge til hele landet - så kan vi holde prisene nede. Også selv om det noen ganger betyr at vi skal kjøpe for eksempel 300 hundebur av gangen :)

Hr. og fru Andersen - og alle de andre

Og hvem er de, de som driver Billige-Hundebur.com? 

  1. Morten Andersen - Jeg gjør alt det daglige arbeidet hos Billige-Hundebure.dk, og skriver du, så er det oftest jeg som svarer.
  2. Brian Larsen. Brian er veldig god med PCen. Han er vårt tekniske “geni” og så hjelper han til med alt fra montering av hundebur til opprydding og pakking av dagens bestillinger.
  3. Birgitte Andersen - “sjefen”, konen, partner (kjært barn, mange navn...) Birgitte står for alt det administrative og hjelper med forretningsutviklingen - og så er hun riktig god til å være kritisk ovenfor nye ideer og fantastisk til å forhandle med leverandørene.
  4. Anastasia Andersen - Vår datter, som i skrivende stund er 17 år. Anastacia hjelper til med forskjellige oppgaver, alt fra oppdatering av hjemmesider til kontorarbeid og pakking av varer.
  5. Herkules & Venus Våre to nydelige Mopser, som alltid skaper god stemning på kontoret.
  6. Kenneth - han hjelper oss med alt av bilder og video.
  7. Dennis & Karsten - de hjelper oss med alt det tekniske vedrørende hjemmesiden.
  8. Andrius - han har kjempestore overarmer og hjelper gjerne til med alt det fysiske, når vi ikke kan nå det selv.