Min handlekurv

Mini Cart

Vi er stolte av våre hundebur. Og vi gjør alt for å selge det beste mulige produktet til deg. Men vi vet også at uansett hvor mye vi prøver, kan det oppstå feil.

Vi vet også at uansett hvor mye vi prøver å hjelpe deg med å finne den helt riktige hundeburet, kan det oppstå feil. Og det er selvfølgelig også plass til det her hos billige-hundebur.com Vi er her for å hjelpe. Velg her hvordan vi kan hjelpe deg best:

1: Jeg har en reklamasjon

Feil oppstår. Det kan oppstå produksjonsfeil, og det kan oppstå skader under transporten. Det er umulig å fjerne feil 100%, men når de skjer, må vi selvfølgelig finne en løsning så raskt og enkelt som mulig.

Har du en reklamasjon, ber vi deg kontakte oss på hei@billige-hundebur.com. For å kunne hjelpe deg best, ber vi deg om følgende informasjon:

A: Din ordrenummer, kundenummer eller fakturanummer.

B: En så detaljert beskrivelse av reklamasjonen som mulig.

C: Dokumentasjon for reklamasjonen i form av bilder eller video.

D: Dine kontaktopplysninger.

Har du valgt feil hundebur, kan du selvfølgelig alltid returnere det. Vi tilbyr 14 dagers full returrett.

 

2: Jeg vil gjerne returnere

Ønsker du å returnere varen din, er det ingen problem. Vi gir 14 dagers full returrett, fra den datoen du mottok varen, selv om hundeburet har blitt montert. Det er nemlig ok at du finner ut at hundeburet enten ikke passer til din hund eller bil. Du kan deretter velge enten å få pengene tilbake eller bytte til en annen modell (eventuell prisforskjell justeres).

Adresse du skal sende til:

AA Import ApS
Industrileddet 13
4000 Roskilde
Danmark
Tlf.: +45 60808090

OBS. Vi mottar ikke pakker sendt til pakkebutikker. Du må velge en fraktløsning der varen leveres til vår fysiske adresse.

Informasjon du skal vedlegge

For å kunne håndtere returen din enklest og raskest mulig, ber vi deg, når pakken er sendt tilbake, sende oss en e-post til hei@billige-hundebur.com med følgende informasjon:

  1. Ditt ordrenummer / fakturanummer
  2. Årsak til returen
  3. Track & Trace

Slik kan vi raskt og enkelt behandle returen din :)