Min handlekurv

Mini Cart

Octavia Stasjonsvogn

Vi har hundebur til alle generasjoner av Skoda Octavia stasjonsvogn.

 
Skoda Octavia stasjonsvogn er en stasjonsvogn med et stort bagasjerom, akkurat som Skoda er kjent for. Dette gir gode muligheter for å finne det optimale hundeburet. Det er imidlertid noen ting du må huske på. Som standard, med mindre du har kjøpt ekstrautstyr, er det i de fleste generasjonene en høy lastekant som døren i buret må åpne over. Hvis du ønsker å utnytte bagasjerommets dybde optimalt, er det nødvendig å heve buret litt slik at døren kan åpnes. Dette kan enkelt gjøres ved for eksempel å plassere en skumplate under buret, som kan kjøpes billig i et supermarked, eller ved bruk av papp.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Skoda Octavia stasjonsvogn Mk3 / 3. generasjon ca. 2013-2019 her:

https://www.billige-hundebur.com/velg-bilmodell/skoda/skoda-octavia-stationcar/hundebur-til-skoda-octavia-kombi-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-mk3

 
Skoda Octavia stasjonsvogn Mk3 / 3. generasjon (ca. 2013-2019)
Vi har testet bilen mange ganger og vet nøyaktig hvilke hundebur som passer til bagasjerommet. Bestill trygt fra vår oversikt, så garanterer vi at hundeburet passer i bilen din, slik at du unngår å kjøpe feil.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Skoda Octavia stasjonsvogn Mk4 / 4. generasjon HYBRID 2019-nåtid her:

https://www.billige-hundebur.com/velg-bilmodell/skoda/skoda-octavia-stationcar/hundebur-til-skoda-octavia-mk4-hybrid

 
Skoda Octavia stasjonsvogn Mk4 / 4. generasjon HYBRID 2019-nåtid
Vær oppmerksom på at den nye hybridversjonen ikke har samme romslighet som tidligere. Bakruten er mer skrå, åpningen er lavere, og det er ikke lenger senket bagasjerom. Derfor er det viktig å velge et hundebur fra vår oversikt, siden vi har testet bilen og vet nøyaktig hva som kan passe i bilen.
 
Benytt vår ekspertise. Siden 2008 har vi solgt rimelige hundebur, siden vi får dem direkte fra produsentene. Med landets største utvalg kan vi også hjelpe deg med å finne det optimale hundeburet til din Skoda Octavia.