Min handlekurv

Mini Cart

EQC

Vi har hundebur til Mercedes EQC elbil.

 
Velkommen til Mercedes EQC, en elbil med fokus på miljøvennlig kjøring og komfort. Vi forstår viktigheten av å skape trygge omgivelser for din firbente venn under kjøring, og derfor tilbyr vi et utvalg av hundebur som passer til EQC.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Mercedes EQC 1. generasjon (2019 - nåtid) her:

 
Mercedes EQC (ca. 2019 - nåtid)
Når det gjelder EQC, kan det dessverre være litt utfordrende å finne det riktige hundeburet. Selv om bilen er høy, er åpningen til bagasjerommet - bakluken - veldig lav og tillater bare en høyde på omtrent 60-62 cm. Dette kan være problematisk, spesielt hvis du har en større hund.
 
Men fortvil ikke! Vi har landets største utvalg av hundebur, noe som betyr at vi også har muligheten til å finne et hundebur som passer til din EQC. Vår testing og kunnskap om bilmodellen gjør det mulig for oss å veilede deg og finne den beste løsningen.
 
Vi elsker å hjelpe og dele vår kunnskap. Du kan alltid få hjelp fra oss, og vi svarer gjerne på alle dine spørsmål. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne det perfekte hundeburet til din bil og hund, slik at du kan skape trygge og komfortable omgivelser under kjøringen.
 
Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å hjelpe deg og sørge for at du finner det ideelle hundeburet til din Mercedes EQC. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bil og din hund.