Min handlekurv

Mini Cart

ID 4

Vi har hundebur til Volkswagen ID4

 
Volkswagen ID4 er en romslig og imponerende bilmodell som tilbyr utmerket komfort og praktisk brukervennlighet. Når det kommer til å transportere hunden din, er ID4 selvfølgelig mer egnet enn ID3, siden den har større bagasjerom. Det kan imidlertid være utfordrende å finne det helt riktige hundeburet som passer til bagasjerommets utforming. Heldigvis har vi det bredeste utvalget i landet, så vi har også hundebur til din bilmodell.
Når du velger et hundebur, er det viktig å være oppmerksom på hvilken utstyrsvariant du har. Normalt har ID4 et senket bagasjerom med en høy lastekant, men det er mulig å kjøpe en ekstra plate som gjør bagasjerommet i nivå med åpningene. Dette har stor betydning for hvilke modeller som passer best. Vi har hundebur for begge konfigurasjoner i bagasjerommet.
 
 

Se våre hundebur for VW ID4 ca. 2020-nåtid her:

https://www.billige-hundebur.com/velg-bilmodell/volkswagen/id4/hundebur-til-vw-id4

 
VW ID4 (ca. 2020-nåtid)
Vi har grundig testet bilen og er kjent med bagasjerommets utforming, så du trenger ikke å bekymre deg. Vi har laget en oversikt slik at du enkelt kan se hvilke modeller som passer, og velge det hundeburet som passer til dine behov.
 
Vi elsker å hjelpe, og vi håper at du kan finne det nye hundeburet hos oss. Hvis du trenger hjelp, er du velkommen til å si ifra. Vi har vært her siden 2008 og er mer enn villige til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.