Min handlekurv

Mini Cart

Model S

Vi har hundebur til Tesla Model S.

 
Tesla Model S er en elbil med et svært dypt bagasjerom, men på grunn av designet kan det være utfordrende å finne et hundebur som passer til bilen. Den største utfordringen er den skrå bakruten. Den riktige løsningen er derfor et hundebur som ikke er for høyt, da det ellers kan treffe bakruten. Til tross for disse utfordringene har vi faktisk et stort utvalg av hundebur til din bil, som passer perfekt, uansett hvilken hund du har.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Tesla Model S, omtrentlig modellår 2015-til nåtid her:

 
Tesla Model S (ca. 2015-nåtid)
Vi har testet bilen flere ganger, og basert på våre erfaringer kan vi trygt anbefale modeller som passer til din Tesla Model S. Utvalget er faktisk større enn man skulle tro, spesielt våre hundebur fra merket K9 Pro passer veldig godt i bagasjerommet til bilen.
 
Vi har landets største utvalg av hundebur, og vi har utvidet returrett, slik at du kan bestille hos oss med full trygghet. Vi elsker å hjelpe og vil gjøre alt for at du finner det mest optimale hundeburet til din Tesla Model S. Vi er alltid klare til å svare på spørsmålene dine og gi deg den beste veiledningen.