Min handlekurv

Mini Cart

Kodiaq

Vi har hundebur til alle varianter av Skoda Kodiaq.

 
Skoda Kodiaq er en imponerende SUV som tilbyr en fantastisk løsning for hundebur i bagasjerommet. Bagasjerommet er svært romslig, faktisk enda mer romslig enn i en stasjonsvogn. Dette er typisk for Skoda, da de er kjent for å lage biler med god plass. Vi har et stort utvalg av hundebur, slik at du helt sikkert kan finne den mest optimale løsningen hos oss.
 
Det er imidlertid betydelig forskjell på bagasjerommet avhengig av om du har en 5-seters eller en 7-seters Kodiaq.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Skoda Kodiaq 7-seters 2017-nåtid her:

https://www.billige-hundebur.com/velg-bilmodell/skoda/skoda-kodiaq/hundebur-til-skoda-kodiaq-2017-2018-2019-7-personer

Skoda Kodiaq 7-seters (2017-nåtid)
Skoda Kodiaq 7-seters er en utmerket bil for hundebur. Den har et dypt bagasjerom og rikelig med plass i bredden og høyden. Du har nesten fritt valg blant vårt store utvalg av hundebur. Vi har testet bilens bagasjerom og tatt bilder av noen av hundeburene i bagasjerommet. Ta en titt på oversikten vår for å se hvilke bur som passer, slik at du unngår å velge feil.
 
 

Se vårt utvalg av hundebur til Skoda Kodiaq 5-seters 2017-nåtid her:

 
Skoda Kodiaq 5-seters (2017-nåtid)
Vi har testet bilen, slik at du kan finne en komplett oversikt over hvilke bure som passer hos oss. Vær oppmerksom på at det er en ganske høy lastekant som man må ta hensyn til. Klikk deg videre og se oversikten vår, slik at du unngår å velge feil.
 
Vi elsker å hjelpe, så ikke nøl med å spørre om det er noe du er usikker på. Vi har solgt hundebur siden 2008, så vi kan hjelpe med det meste.