Min handlekurv

Mini Cart

ID 3

Vi har hundebur til Volkswagen ID3

 
Volkswagen ID3 er en spennende elbil som tilbyr imponerende bagasjeromsvolum og praktisk brukervennlighet. Når det gjelder å transportere hunden din, er det viktig å finne et hundebur som passer perfekt inn i bilens bagasjerom. Selv om ID3 har et romslig bagasjerom, er det begrenset plass til hundebur på grunn av den relative begrensede dybden.
En interessant detalj ved bakruten og bunnen av bagasjerommet er at avrundingen gir bedre plass i midten enn på sidene. Dette kan være nyttig informasjon når du velger et hundebur til ID3. Det er også verdt å merke seg at bilen har en høy lastekant, noe som betyr at kun hundebur med trinn, der døren er hevet i forhold til bunnen av buret, passer godt inn i bilen.
 
 

Se våre hundebur til VW ID3 ca. 2019-dagens dato her:

https://www.billige-hundebur.com/velg-bilmodell/volkswagen/id3/hundebur-til-vw-id3

 
VW ID3 (ca. 2019-dagens dato)
Vi har grundig testet Volkswagen ID3 flere ganger, slik at du slipper å måle og ta hensyn til alle kurver og vinkler. Vår omfattende erfaring betyr at vi har utarbeidet en detaljert oversikt som viser nøyaktig hvilke hundebur som passer til denne bilmodellen. Dette gjør det enkelt og raskt for deg å finne det optimale hundeburet for deg og din bil.
 
Vi er stolte av å tilby det største utvalget av kvalitetshundebur til lave priser. Som spesialister innen hundebur kjøper vi direkte fra produsentene, noe som gir oss muligheten til å sikre konkurransedyktige priser og et bredt utvalg av produkter.
 
Hvis du er usikker på hvilket hundebur som er det riktige valget for deg, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi elsker å hjelpe og er klare til å guide deg til å finne det perfekte hundeburet for din Volkswagen ID3.