Min handlekurv

Mini Cart

VII 2018 -> ?

Hundebur som passer i din Ford Fiesta VII 2018 -> ?

Vi har testet bilen din ☺️ Det betyr at du trygt kan bestille et hundebur fra listen nedenfor. Husk å lese informasjons-feltet over produktene, da det kan være ting du skal være ekstra oppmerksom på.

  Du kan alltid bytte/returnere – også selv om buret har vært montert.
  Husk – buret skal være så lite som mulig.
  Vår «Passer opp til»-guide er veiledende.

Hej - jeg heter Morten og siden 2008 har jeg solgt hundebur.
Jeg var lei av at pris og kvalitet ikke hang sammen. I dag er jeg selv med og utvikler utvikler størrelser og kommer med forslag til forbedringer. Dermed dermed kan jeg garantere at uansett hvilket merke du kjøper, så får du så mye hundebur for pengene som mulig. Håper du finner det perfekte hundeburet i oversikten vår; hvis ikke, så kontakter du meg. Jeg elsker å hjelpe til med valg av bur ☺️

Morten fra Billige-hundebure.dk

 
+12.574 fornøyde kunder
 
Kjøp fra ekspertene
 
Prisgaranti
 
Rask levering

Se eksempler på hundebure i Ford Fiesta VII 2018 -> ?

 
Example of VII 2018 -> ?
Example of VII 2018 -> ?
 

Viktig informasjon til deg med en Ford Fiesta VII 2018 -> ?

Ford Fiesta har eksistert i mange år, og dette er nå den 7. generasjonen, så vi kan trygt konstatere at Fiesta er en populær bil. Tradisjonelt har det ikke vært mulig å få hundebur til biler i denne størrelsen. Tidligere ble det bare utviklet hundebur for store stasjonsvogner. Heldigvis har det endret seg de siste årene, så det nå også er mulig å få hundebur til bilen din hvis du kjører en Fiesta. Imidlertid tillater størrelsen på bagasjerommet kun hundebur for mindre hunder. Hvis du har en stor hund, bør du vurdere å legge ned baksetene - da er det flere alternativer.

- Husk - du har et senket bagasjerom med en høy lastekant. Det betyr at du bør velge et hundebur med trinn slik at døren til buret kan åpnes over kanten.

- Du har mest plass i midten av bagasjerommet. I sidene buer bagasjerommet, så det er ikke helt samme dybde der.

- Hvis du er usikker på om hundeburet er stort nok for hunderasen din, kan du skissere opp målene på gulvet hjemme, slik at du visuelt kan få en ide om størrelsen.

 
Handle etter
Sorter etter Hundens vekt
 1. 0-10kg 1
 2. 10-20kg 1
 1. b-safe ELITE - D1
  Tilbud
  9/10 Premium Hundbur Lyxkvalitet

  Spesifikt om ELITE D1:
    Trygt & sikkert
    Buret kan låses
    Populært merke


  Passer opp til:


  https://www.billige-hundebur.com/pub/media/car_model/252/d1.jpg
  Testet i din Ford Fiesta
  Du kan trygt bestille denne modellen.
  Vi garanterer at hundeburet passer i bilen din.
  Spesialpris NOK  3 549,00 Vanlig pris NOK  3 999,00

Trenger du hjelp? 

Vi hjelper deg gjerne.

Her prøver vi å hjelpe med de spørsmålene vi oftest får når folk skal kjøpe en ny hundebur. Hvis du har spørsmål utover disse, er du selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Det finnes flere måter å nå oss på. Du kan finne kontaktinformasjonen vår her, eller du kan bare sende en e-post.

1) Hva om hundeburet ikke passer til bilen min eller hunden min? Du kan gjerne bytte hundeburet eller få pengene tilbake hvis du velger feil modell. Dette gjelder selv om hundeburet allerede er montert. Les mer her:

2) Hvilken størrelse bur trenger hunden min? Som utgangspunkt bør hundeburet være så lite som mulig. På den måten vil hunden føle seg tryggere, og det er også bedre med tanke på sikkerhet. Se hvordan du finner den helt riktige størrelsen her.

3) Hvilket hundebur passer til min bil? Det kan være vanskelig å måle bagasjerommet. Du må ta hensyn til avstand til bakruten, buer, vinkler på baksetet osv. Det enkleste er å bruke vår bilvelger på forsiden. Eller du kan lese denne veiledningen der vi hjelper deg gjennom prosessen.

4) Hvilket hundebur til en valp?Det er stor forskjell på valpens og en fullvoksen hunds størrelse. Logisk sett, så bør du ha 2 hundebur, men det er dyrt. Les våre tips til hvordan du kan nøye deg med 1 hundebur – fra valp til fullvoksen hund.


 

     hei@billige-hundebur.com